slideimage-Sentralt-og-landlig-B170-x-H34002-08-20122

Å bo på Solneset gjør livet litt enklere.....

Vårt byggefelt "Solneset" ligger i den sørlige delen av Hamna. Selve boligområdet ligger i strandområdet på nedsiden av Ringveien og Solneset Barneskole/Solneset Barnehage. Området strekker seg fra Hamna Sør via Solneset/Hamnnekjosen (Tvillingbukta) til grensen av Rideskolens areal.

I tilknytning til boligområdet på Solneset er det ny nærbutikk (COOP Extra), Solneset Barnehage og Solneset Barneskole. Her unngår man det hverdagsstresset svært mange opplever i dag - transportetapper til/fra barnehage/barneskole/dagligvare. Se; tromso.kommune.no/solneset-barnehage og tromso.kommune.no/solneset-skole

Solneset er midt i blinken for dem som vil være ekte øyværing. Solneset tilbyr ypperlige solforhold og utsikt mot nord/nordøst.

Solnesset Eiendom AS tilrettelegger et vakkert og spennende boligområde med gode kvaliteter for barnefamilier. Det er etablert lekeplasser samt en sentral samlingsplass/bydelspark m/balløkke ved Solneset/Hamnekjosen (Tvillingbukta). Her er det laget turstier, satt opp lekestativ, utegriller, benker og ikke minst -Tromsøs nyeste sandstrand (vade- og badeplass).

Et nett av gangveier og gangstier i området kobler sammen boligfelter og lekearealer. En opparbeidet sti fra Ringveien til friområdet i og rundt Solneset/Hamnekjosen (Tvillingbukta) sikrer Solneset Barnehage og Solneset barneskole trygg adkomst til fjærasonen rundt Solneset. All intern infrastruktur i planområdet (veier, V/A, lekeplasser og stinett) ferdigstilles senest september 2015. 

Vi oppfordrer alle som kunne tenke seg å bo på Solneset i Hamna å melde sin interesse. Påmeldte får nyhetsbrev etter hvert som boligfeltet utvikler seg, meld deg på skjema til høyre.

Velkommen til Solneset.

MELD DIN INTERESSE

Vi sender ut informasjon elektronisk